Mina vänner

Jag tänkte berätta lite om mina vänner. Hon jag refererar till som bästa vännen kan vi kalla E. Jag och E har känt varandra sedan början på år 1993. Alltså i typ 18,5 år. Vi har haft kontakt i alla år, och träffats ganska mycket i perioder. Speciellt när vi var sexton. Hon är den som känner mig bäst.

Min andra vän K lärde jag också känna 1993. Men vi umgicks eller pratade inte alls mellan 1998 och 2002. Men år 2002 började vi på samma skola igen och återupptog kontakten. Vi började umgås mest i slutet på 2003, sen lite mindre från jag fick barn, men nu umgås vi nästan varje dag. Hon har en underbar liten flicka på 9 månader och det är skönt att umgås med andra som har barn.

En annan tjej jag umgås med ibland kan vi kalla M. Vi lärde känna varandra 1998 när vi började i samma klass. Sen 2002 när vi började gymnasiet blev det mer sällan. Men vi har träffats av och till och alltid hållit kontakten. Nu har hon en söt son på 1 år och 9 månader. Vi umgås då och då och hon är en jättesnäll tjej.

Just nu har jag K och hennes dotter hos mig. De ska stanna tills imorgon. Det är skönt med sällskap. Vi har ätit och skrattat gott.

Imorgon ska sonen träffa sin pappa igen. Min stora kärlek. Fjärilarna fladdrar i magen bara jag tänker på att jag får se honom imorgon. Jag kommer alltid drömma om ett liv med honom. Men han ger mig inte ens chansen att förklara, att prata med honom. När han lämnar sonen kommer han inte ens in i lägenhet utan stannar i trappen. Frågar jag något rörande sonen går han ner för trapporna samtidigt som han svarar. Jag borde kanske inse att han hatar mig och inte vill ha med mig att göra. Men jag kan inte ge upp kärleken. Jag kan inte sluta älska honom!

Annonser

~ av Borderlinemum på juli 9, 2011.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: