En bra dag

Idag har varit en bra dag. Med vissa undantag förstås. Träffade först K och hennes dotter och käkade lunch. Först följde hon med mig till syon vilket inte riktigt gick som jag tänkt, men som ändå löste sig ganska bra till sist. Hade lite panikångest på bussen men försökte med djupa andetag och härdade ut. Sen mötte jag M och vi åkte till storstaden. Där gick vi i affärer, jag köpte en klocka och lite annat. Ett nytt smycke till min piercing också så jag kan byta ut läkeringen. Vi åt glass och drack kaffe och käkade middag och jag var inte hemma igen förrän vid halv nio. Både jag och M var Barnfria så det blev mycket prat också.

Sonen är fortfarande hos mamma. Idag har de varit och fiskat med min syster och hennes familj. Det är bra att han får leka med sina kusiner fast jag är ovän med min syster. Men givetvis fick jag katastroftankar att min son skulle ramla i vattnet och drunkna eller på något annat sätt råka illa ut. Men det hade gått bra och han är glad och har haft roligt. De tankarna om att min son ska försvinna är bland det värsta som finns.

Nu ikväll när jag var i hallen hörde jag något som lät som steg och kände en kall vindpust. Jag vägrar tro på spöken, men sådant är fan creepy. Men kanske var det min älskade pappa som ville visa att han finns här med mig fast jag inte kan se honom. Saknar pappa en massa. Han var alltid den bästa i min värld och det är svårt att leva utan honom. Saknar min son en massa också, men jag vet att han har det bra hos mamma. Själv ska jag försöka sova nu så jag orkar städa imorgon innan jag ska fika med en kompis som jag precis återupptagit kontakten med, vi kan kalla henne I. Träffade henne förra veckan när jag var vid pappas grav då hon bor i den byn som han bodde i. Jag vet inte ännu om sonen kommer hem imorgon eller på fredag för mamma sa att han ville stanna längre än till imorgon. Så kanske får jag roa mig själv ännu en dag. Det är skönt att vila upp sig samtidigt som jag saknar min underbare pojke. Han är det finaste jag har ❤

Annonser

~ av Borderlinemum på juli 27, 2011.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: