Ledsen

Känner mig helt ledsen ikväll. Saknar M mer än någonsin. Hela tiden tror jag att känslorna inte kan bli starkare men hela tiden blir dem det. Kanske dags att dra sig ur för att inte bli sårad… Men jag är så fäst vid honom, jag behöver honom, jag är näst intill beroende av honom. Jag lovade att aldrig känna så för någon igen. Fan.

Imorgon får sonen gå till skolan igen. Han är fortfarande lite snuvig och har hosta men han är pigg och behöver komma ut. Det är ju bara två skoldagar kvar denna veckan ändå.

Idag har K varit här och det var mysigt. Hon och jag och Victor hade trevligt. Hennes dotter var på dagis. Igår kväll kom E hit. Hon mådde inte bra. Var ledsen och grät. Den senaste månaden har jag sett henne ledsen mer än jag gjort under de nitton år vi känt varandra. Tror hon är utbränd eller har en depression men hon vill inte söka hjälp. Hon är rädd för vad alla andra ska tycka.

Ångesten och ledsamheten är som sagt tillbaka hos mig också. Det är nästan det värsta med borderline, de jävla humörsvängningarna. Jag hoppas bara det inte håller i sig så länge. Och så hoppas jag att det inte har något att göra med att idag är första dagen på en vecka jag inte dricker något alkoholhaltigt. Har ju fyra flaskor vin jag fick i present här hemma men jag SKA inte. Måste hålla det ifrån mig. Vill inte få alkoholproblem. Jag vet ju hur det är att växa upp med en alkoholiserad förälder och jag vill inte att sonen ska uppleva det… Nu ska jag läsa lite och sen sova. God natt!

Annonser

~ av Borderlinemum på november 16, 2011.

Ett svar to “Ledsen”

  1. Hej!

    Jag blir ledsen när jag läser om M.. vet inte vad jag ska säga mer än att; du måste tänka på dig själv i första hand, göra det som känns rätt för dig – det du vet är rätt för dig.

    Låter svårt med din vän som är så ledsen. Jag har lite svårt att förstå det där; ”rädd för vad alla andra ska tycka”. Hon behöver ju inte säga någonting till någon.. det är ju upp till var och en.. eller?

    Jag tror på dig vad gäller alkoholen. Du verkar fast besluten och att du inte vill att din son ska växa upp på samma sätt som du – tycker jag är ett starkt och bra argument!

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: