Så kan det bli

Sonen har ont i magen så han är hemma idag. Ibland vet jag inte om han luras eller menar allvar men man kan ju inte chansa. Och så fort jag ringt skolan mådde han ju liiiiiite bättre. Men han kan vara hemma en dag det är ju inte hela världen.

Nu har jag fixat nåt att göra på midsommarafton också. Så kan mamma gott se att jag klarar mig bra utan henne. Vi ska till min kompis M och fira med henne och hennes son och hennes syster och två till. Så det blir lugnt och mysigt i alla fall. Tur man har några vänner i alla fall. För mig spelar det inte världens största roll med högtider och sånt, men sonen ska ju gärna få uppleva firande. Sedan om det är med familj eller vänner spelar ingen roll.

Sonen skulle egentligen träffa sin pappa idag men han var sjuk. Hade fått ett sms inatt. Men han skulle i alla fall komma på sonens avslutning på fredag. Får hoppas att han gör det också. Nu ska jag gå in och dricka lite till kaffe så jag vaknar. Har sovit riktigt dåligt inatt. Kanske är det för att jag glömt ta mina antidepressiva i några dagar. Vet inte riktigt hur det påverkar.

Annonser

~ av Borderlinemum på juni 13, 2012.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: